Liity Savonlinna-seuraan

Helsingin Savonlinna-Seura ry on Savonlinnasta kiinnostuneiden ihmisten yhteinen yhdistys. Useimmat ovat syntyisin Savonlinnasta, mutta monet jäsenet ovat liittyneet myöhempien yhteyksien ja mukavan toiminnan vuoksi. Järjestämme lukuisia tapahtumia vuoden mittaan ja tiedotamme kolmella jäsenkirjeellä ajankohtaisista aiheista. Tapahtumat ovat mielenkiintoisia: vierailukohteiksi pyrimme löytämään sellaisia paikkoja, joihin yksin voi olla hankalampi löytää tai päästä. Samoin tilaisuuksiemme esitelmöitsijät ovat alansa asiantuntijoita. Jäseniä on vuonna 2018 noin sata, pääosin pääkaupunkiseudulta.

Seuran jäsenmaksun suuruus vuonna 2020 on 15 euroa. Jäsenmaksu maksetaan tilille FI66 1014 3000 2101 59. Käytä viitenumerona 1973. Uuden jäsenen kannattaa ilmoittaa postiosoitteensa ja/tai sähköpostiosoitteensa osoitteeseen hallitus () savonlinnaseura.net tai suoraan sihteerille Jukka Parviainen, p. (050) 5810518.